About me

Google speaks better about me.

 

Disclaimer about this blog: I write what I want to write on this blog. Although I am a scientist, it doesn’t mean that everything in this blog is scientifically correct. Most of the time I am just too lazy to look for scientific reference of what I write, so don’t make this blog as your reference, just regard this blog as a means of spending your time.

11 Responses to About me

  1. Nurul Habibah says:

    Assalamualaikum :) , Peace be upon you and your family :) , let me introduce my self , Saya Nurul salah satu siswi Sekolah Islam Athirah Makassar and I’m one of your big fan XD herheheh , kak Firman may I have your email address please :) , because I have something to discuss with you , thanks before , see you on top 😀

    -nurulhabibah21@yahoo.com

  2. Manki Kim says:

    hello mr. I’m Manki Kim who study physics in south korea. I’v read your blog about the CERN summer student. If you do not mind it I want to ask you one question.I applied CERN summer student ship this year, but I’m worried that the official letter from CERN not yet delivered. could you let me know that when (approximately) the official letter come out for a non-member state Nationalities? Thank you for reading.

  3. FB says:

    Ampun Firman, keyword nama kamu di google ada:
    About 58,300 results (0.38 seconds) per 24/04/2014
    hehe

  4. ellen says:

    gimana caranya dulu bisa masuk oxford?

  5. Okta says:

    Assalamualaikum..
    Kak boleh tanya? bisa di oxford gimana caranya? :O

    Terima kasih

  6. Sitepu says:

    Hello Sir, I’m fully interest with ur blog Sir. Can i get ur e-mail? I stayed in my last year on my college for undergraduate right now. I have a plan to continue my study in Oxford too Sir. I want you can be my mentor to pass a test to be a student there. Regards

  7. cinta sonia says:

    maaf kak boleh minta alamat emailnya? saya mau tanya-tanya soal perkuliahan di inggris

  8. sidik says:

    assalamualaikum.
    bang ni aku sidik di medan. bang, aku mau tanyak tanyak cara abang bisa menangin emas ipho gimana caranya bang ? materi apa aja itu jugak bang yang nanti di pelatnas bakal diujikan ke kita ? sam boleh bagi sumber belajarnya gak bang ?

    • copycat91 says:

      wa’alaikum salam.
      salam kenal, sidik. pelatnas untuk tahun-tahun belakangan ini sudah beda dengan pelatnas jaman saya dulu. dulu pelatnas fisika dipegang oleh Surya Institute (oleh pak Yohanes Surya) dan sekarang kalau tidak salah dipegang oleh Diknas. waktu jaman saya dulu, materinya adalah elektromagnet. untuk buku pegangan, saya lupa pengarangnya siapa, tapi dulu lumayan populer itu buku.
      (maaf kurang membantu)

  9. Assalamualaikum wr. wb.,

    Selamat pagi kak Firmansyah, saya Muhammad Avicenna Naradipa, awardee LPDP PK-57, lulusan Fisika UI (Condensed Matter Physics) 2011, yang saat ini akan menjalani kuliah Joint-PhD Program in Physics di National University of Singapore. Saya memiliki beberapa pertanyaan mengenai LPDP dan program joint PhD yang akan saya jalani Agustus 2015 ini. Apabila diperbolehkan, dapatkah saya mengontak kak Firmansyah untuk berdiskusi singkat, baik via media sosial di internet atau chatting via skype, whatsapp atau line?

    Mohon maaf apabila mengganggu waktu kak Firmansyah, terima kasih atas perhatiannya kak.

    Wassalamualaikum wr. wb,
    Muhammad Avicenna Naradipa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>